وبلاگ حرفه و فن
حرفه و فن

کودکی پرماجرا
فردریک گولاندهاپکینز در ۲۰ ژوئن ۱۸۶۱ در ایست‌پورنانگلیس در خانواده‌ای متوسط دیده به جهان گشود، پدرش برادرزاده «جراردمانلی هاپکینز» یکی از شعرای معروف انگلیس بود. فردریک هیچ وقت طعم محبتپدر را نچشید زیرا وقتی که نوزاد بود، پدرش را از دست داد.مادرش نیز فقطبه فکر خودش بود و تنها تا ده سالگی مسئولیت نگهداری فردریک را به عهدهگرفت، سپس او را به یک مدرسه شبانه‌روزی سپرد. فردریک همیشه با میکروسکوپیکه از پدرش به یادگار مانده بود به تماشای اجسام ریز می‌پرداخت. او بهادبیات نیز علاقه‌مند بود و گاهی اشعار کوتاهی هم می‌سرود.
● ورود به عرصه علم
درسال ۱۸۷۱ مادرش او را ترک کرد و به آنفیلد در لیورپول رفت و فردریک بهمدرسه‌ای در لندن انتقال یافت. او علیرغم این‌که از مهر خانواده محروم شدهبود اما در مدرسه بهترین نمرات را کسب می‌‌کرد، وقتی دوران دبیرستانش بهپایان رسید، تصمیم گرفت وارد دنیای علم شیمی شود. ۱۷ ساله بود که دیپلمگرفت و با نوشتن یک مقاله در زمینه زندگی حشرات برنده جایزه انجمن ملوملندن شد.او برای گذران زندگی در بانک سلطنتی لندن به استخدام درآمد تابتواند از عهده هزینه تحصیل خود برآید. از این رو فردریک وارد دانشگاهلندن شد و به تحصیل در رشته شیمی پرداخت و به تجزیه و تحلیل سموم در بدنپرداخت.۲۲ ساله بود که فارغ‌التحصیل شده، سپس وارد دانشگاه پزشکی شد، اودر آزمایشگاه به تحقیق در زمینه علم شیمی پرداخت. در سن ۲۸ سالگی مدال طلادر رشته شیمی از دانشگاه پزشکی لندن را دریافت کرد و مدرک کارشناسی‌اش رادر زمینه سم‌شناسی و فیزیولوژی به دست آورد.همان زمان در دانشگاه با «جسیآ استیوز» دانشجوی رشته پزشکی آشنا شد و در سن ۳۶ سالگی با او ازدواج کرد.ثمره این ازدواج دو فرزند دختر بود. بعدها جاکیتا دختر بزرگش با نویسندهمعروف انگلیسی «جی بی‌ پریستلی» ازدواج کرد.در سال ۱۸۹۸ با ارائه یکسخنرانی در دانشگاه کمبریج مورد توجه همه اساتید علم شیمی قرار گرفت و عضوانجمن هیئت مدیره این دانشگاه شد و به کرسی استادی دست یافت. فردریکعلیرغم موفقیت‌های چشمگیرش در عرصه علم و دانش همیشه از لحاظ محبت والدیناحساس خلاء می‌کرد.یک بار تصمیم گرفت به همراه همسر و دو فرزندش به دیدارمادرش برود. مادر او ازدواج کرده بود و فردریک را به طور کلی از یاد بردهبود، برخورد مادر با او و خانواده‌اش بسیار سرد بود، تا جایی که فردریک ازاین‌که به دیدار مادرش رفته، احساس پشیمانی می‌کرد.


برچسب:, :: :: نويسنده : قاسمی

خنده از ته دل روحیه انسان را عوض می کندشوخ طبعی موجب می‌گردد بر حالاتروحی روزانه خویش کنترل بیشتری داشته باشیم و بر فشار ناشی از مبارزه باسرطان غلبه کنیم. این ویژگی حتی در ایام سخت و ناگوار هم باعث می‌شودخوشبین و مسرور باشیم. این حالت عاطفی مثبت‌ به شما کمک می‌کندانعطاف‌پذیری لازم را برای رویارویی با مشکلات بعدی که در سر راهتان قرارخواهند گرفت، داشته باشید. حتی مواقعی که دلتان نمی‌خواهد از رختخواببیرون بیایید،یک خنده جانانه از ته دل نیروی زیادی به شما خواهد داد. اینمورد اهمیت ویژ‌ه‌ای دارد، زیرا اکثر نفوسی که تحت درمان (سرطان) هستنداحساس ضعف و ناتوانی می‌کنند. شوخ طبعی و خنده ابزارهایی هستند برای ازبین بردن خشم و اضطراب بدترین روزهای زندگیتان به علاوه، خنده موجب کاهشتنش در ماهیچه‌ها می‌شود. هدف اصلی کلیه روش‌های کنترل فشار، هم آرامشماهیچه‌ها است و هم از بین بردن تنش روانی حاصل از قبض و گرفتگی آن. اینتکنیک‌ها به نحوی صریح، قدرت کاهش فشار و تنش را از طریق مزاح تاییدمی‌نماید.

برچسب:, :: :: نويسنده : قاسمی

برای آشنایی کامل با بیماری آنفولانزای خوکی یا آنفولانزای نوع A به مطلب زیر مراجعه نمائید:

همه چیز درباره آنفولانزای خوکی یا آنفولانزای نوع A

 

تصویر زیر نحوه شستن دستها با صابون را به شکل صحیح نشان می دهد:

برچسب:, :: :: نويسنده : قاسمی

گاز گلخانه ای چیست ؟


گازهای گلخانه‌ای نامی آشنا برای اغلب ماست. اگر از ما بخواهند كه نام یكی از این گازها را بر زبان بیاوریم، این نام احتمالا دی‌اكسید كربن خواهد بود. تقریباً همه كسانی كه با اصطلاح "گازهای گلخانه‌ای" آشنا هستند، دی‌اكسید كربن را به عنوان معرف این گروه از گازها می‌شناسند. البته این دیدگاه نادرست هم نیست، اما دی‌اكسید كربن تنها یكی از گازهای گلخانه‌ای است كه انسان تولید می‌كند.
گازهای گلخانه‌ای شامل دی‌اكسید كربن،دی‌ نیتروژن اكسید (گاز خنده)، متان، بخار آب و ازت هستند.
این گازها به این دلیل گازهای گلخانه‌ای نامیده می‌شوند كه فضای گلخانه‌ها را در اطراف زمین ایجاد می‌كنند. در گلخانه‌ها نور خورشید وارد محیط می‌شود اما به دلیل جداره شیشه‌ای، بخشی از آن دوباره به درون گلخانه برمی‌گردد. به این ترتیب فضای داخل گلخانه از بیرون گرمتر می‌شود.
در جو زمین هم اتفاق مشابهی روی می‌دهد. وقتی اشعه‌های خورشید به سطح زمین می‌رسند، بخشی از آنها جذب می‌شود و سطح زمین را گرم می‌كند، زیرا سطح زمین بسیار سردتر از خورشید است. در نتیجه امواج را با طول موج بلندتری نسبت به خورشید منتشر می‌كند.
اشعه‌های خورشید هم پس از برخورد با زمین با طول موج بلندتری منتشر می‌شوند. از طرف دیگر جو زمین امواج با طول موج بلندتر را راحت‌تر جذب می‌كند. به این ترتیب این امواج بازگشتی از زمین جذب اتمسفر می‌شود. جذب این امواج سبب گرم شدن جو می‌شود.
این عمل به خودی خود مضر نیست. اما زمانی كه گازهای گلخانه‌ای در سر راه این امواج بازگشتی قرار می‌گیرند، مضرات بیشتر می‌شود.

__________________

برچسب:, :: :: نويسنده : قاسمی
درباره وبلاگ

به نام خالق هستی .به وبلاگ من خوش آمدید.این وبلاگ توسط قاسمی دبیر حرفه وفن طراحی گردیده است.اميد است همکاران، دوستان و دانش آموزان عزيز با نظرات و پيشنهادات سازنده خود،در هر چه بهتر شدن مطالب اين وبلاگ مرا ياري نمايند.
نويسندگان


آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 86
بازدید دیروز : 36
بازدید هفته : 86
بازدید ماه : 1257
بازدید کل : 575616
تعداد مطالب : 445
تعداد نظرات : 9
تعداد آنلاین : 1